Εκπαίδευση Αξιωματούχων Toastmasters Περιοχών G1 και G3, στην Αθήνα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Εκπαίδευση Αξιωματούχων για το έτος 2022-2023, που διοργάνωσαν οι Περιοχές G1 και G3, στην Αθήνα.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο και εύκολα προσβάσιμο χώρο του Acropolis Select Hotel, στο κέντρο της Αθήνας,  από τις 10πμ έως τις 5μμ και πλαισιώθηκε από coffee break buffet.     

Στο υβριδικό COT εκτός από αξιωματούχους των περιοχών G1 και G3, συμμετείχαν αξιωματούχοι και μέλη Toastmasters  από όλους τους Ομίλους της Ελλάδας.  Κατά γενική ομολογία  ήταν εξαιρετικό!  Ξεχώρισαν το ποιοτικό και περιεκτικό περιεχόμενο, η σωστά δομημένη ατζέντα, τα ενδιαφέροντα θέματα ομιλιών, που περιείχαν αναγκαίες και χρήσιμες πληροφορίες.  Οι εισηγήσεις προκάλεσαν αναστοχασμό, ενώ παράλληλα μοίρασαν απλόχερα καλές πρακτικές και τεχνικές που απευθύνονταν, όχι μόνο σε αξιωματούχους Ομίλων, αλλά και σε Μέλη Toastmasters και έχουν πρακτική εφαρμογή τόσο στην προσωπική, όσο και επαγγελματική ζωή.

Αναλυτικότερα

Τη συνάντηση ξεκίνησε η Division G Director, Έλενα Γραμμένου, με χαιρετισμό, ανακοίνωση νέων και ευχαριστίες.  Στη συνέχεια η Αναστασία Σαλίχου, Area G1 Secretary έδωσε μια βιωματική ομιλία για το Βurnout στην Ηγεσία. Το πρώτο μέρος της συνάντησης ολοκληρώθηκε με το βιωματικό εργαστήρι «Μικρές Καθημερινές Ιστορίες», όπου η Ελίνα Μαξούρα, Division G PR Manager, παρουσίασε με διαδραστικό τρόπο τεχνικές και μεθόδους ανατροφοδότησης.

Στο 2o μέρος ο Παναγιώτης Καρανίκας, Area G3 Director, παρουσίασε το έργο της μετάφρασης στα ελληνικά των Pathways,όλου του χρήσιμου προωθητικού υλικού και του Προγράμματος Νεανικής Ηγεσίας των Toastmasters. Η Μαρία-Μιρέλα Αναγνώστη συντόνισε μια συζήτηση γύρω από τις αξίες των Toastmasters. Κατόπιν, η Division G Director, Έλενα Γραμμένου, μίλησε με αναλυτικό, άμεσο και εποικοδομητικό τρόπο για τη σημασία των αξιών και το πως οι ηγέτες μπορούν να τις επικοινωνούν, ώστε να οδηγούν τις ομάδες τους βήματα μπροστά.

Ο Μηνάς Γκαντάλλα, Area G1 Director, άνοιξε το 3o μέρος της συνάντησης παρουσιάζοντας το νέο, ανανεωμένο site των Toastmasters Ελλάδας www.toastmasters.gr. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, DTM, που με επεξηγηματικό, περιγραφικό και ζωντανό λόγο μίλησε για τις Στιγμές Αλήθειας, τον τρόπο αυτό-αξιολόγησης των ομίλων,  καθώς και για τις διαδικασίες παραλαβής-παράδοσης των προεδρείων.  Η ενότητα ολοκληρώθηκε με ένα διασκεδαστικό βιωματικό διαδραστικό εργαστήρι αυτοσχεδιασμού, που παρουσίασε η Πρόεδρος του Ομίλου Πειραιά, Κλεοπάτρα-Κλαίρη Χατζηγιάννη.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με κλήρωση για τη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια του COT.

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δειπνίσουν, με θέα την Ακρόπολη, στο πανέμορφο εστιατόριο 180° West Lounge του ξενοδοχείου.  Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά με συζητήσεις, αλληλεπίδραση, αυθόρμητο λόγο, γέλια και κέφι.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές Μηνά Γκαντάλλα, Area G1 Director και Παναγιώτη Καρανίκα, Area G3 Director, καθώς στην Αναστασία Σαλίχου, Area G1 Secretary και Αλεξάνδρα Πέτρουλα, που με την πολύτιμη συνεισφορά τους  διασφάλισαν την επιτυχία του COT.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης:

Finloup, Ως μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, η finloup προσέφερε αποκλειστική έκπτωση 50€ σε όλα τα μέλη του Toastmasters Ελλάδος για την ενοικίαση προϊόντων τεχνολογίας μέσω της υπηρεσίας leasing.

Campsaround, για τη χορηγία 3 εκπτωτικών κουπονιών 50%, 40% και 30% στα φιλοξενούμενα καταλήματα της.

Νίκο Χαρόπουλο, για τη χορηγία του βιβλίου του «Με την πρώτη».

Adopt Chios Trees, Λένια Ζυγλάκη, για την χορηγία υιοθεσίας ενός δέντρου μαστίχας Χίου για έναν ολόκληρο χρόνο.

Αναστασία Σαλίχου, για τη χορηγία 2 ωριαίων συνεδριών Life Coaching σε δυο τυχερούς.

Finance Lady, Αγγελική Σαββίδου, για τη χορηγία 1 ωριαίας συνεδρίας Financial Coaching.

DNAnutricoach, για τη χορηγία 1 συνεδρίας διατροφικής αξιολόγησης.

George Missetzis Spitakia Cottages, για τη χορηγία 2 διανυκτερεύσεων στα πανέμορφα “Σπιτάκια” στη Χίο.

Peter Karagiannakis, για τη χορηγία του βιβλίου του “The Speech Evaluation Handbook: How to go from Good to Great!

Σοφία Μαθιουδάκη, για τη χορηγία δυο αντιτύπων του βιβλίου της «Η ζωή είναι τέχνη».

Αθανασία Χουβαρδά, για τη χορηγία μιας ιδιαίτερης αισθητικής χειροποίητης πέτρας.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest
Δείτε επίσης:

The names Toastmasters International, Toastmasters and the Toastmasters International emblem are trademarks protected in the United States, Canada and countries, where Toastmasters Clubs exist. Unauthorized use is prohibited. The information on this website is for the sole use of Toastmasters’ members, for Toastmasters business only. It is not to be used for solicitation and distribution of non-Toastmasters material or information.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Η ιστορία των Toastmasters
Στόχοι των Toastmasters
Η ιστορία των Toastmasters Greece
Division Team
Συχνές Απορίες

ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
Ημερολόγιο Συναντήσεων
Ευρετήριο Ομίλων

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Φιλοσοφία Εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικό περιεχόμενο

ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
Τα Νέα των Toastmasers
Οι Δράσεις Μας

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Εταιρικά Οφέλη
Εταιρικά Success Stories

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

©Copyright 2023 Toastmasters Division G
All Rights Reserved
Privacy Policy

DESIGN TEAM:
UI/UX: Νίκος Γεωργιάδης, Προγραμματισμός: Μηνάς Γκαντάλλα, Περιεχόμενο: Έλενα Γραμμένου, Ελίνα Μαξούρα

The names Toastmasters International, Toastmasters and the Toastmasters International emblem are trademarks protected in the United States, Canada and countries, where Toastmasters Clubs exist. Unauthorized use is prohibited. The information on this website is for the sole use of Toastmasters’ members, for Toastmasters business only. It is not to be used for solicitation and distribution of non-Toastmasters material or information.